články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Buffalo á la Chanel

PONDĚLÍ, 06 SRP. 2012, 13:37

Autor: Zuzana

Sekce:Doplňky

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.
Jedním z nejcharakteričtějších doplňků, který se hodí prakticky ke každému outfitu, je kabelka Chanel. Černá, klasická z prošívané kůže. Její střih a způsob zpracování je již několik desetiletí stejný a za to ji milují všechny hvězdy. Pokud naťukáte do vyhledávacího řádku "kabelka Chanel", uvidíte právě tuto:

Potěšující je, že módní dům Chanel není jediným výrobcem kabelek tohoto střihu. Za nápad a způsob zpracování vděčíme Coco, ale řada výrobců je oprávněna je využívat. V nejnovější kolekci renomované značky Buffalo najdeme tedy několik atraktivních inspirací. Podívejte se:

Novinku Buffalo z prošívané kůže najdete ve dvou variantách: jako velkou kabelku s rozměry 33x30 cm a malou elegantní kabelku s řetízkovým uchem (rozměry: 29x12 cm). První bude ideální pro každodenní nošení, do práce a na nákupy. Druhá je večerní kabelkou, kterou si můžete vzít s sebou jak do kina, tak do opery.

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

WTOREK, 29 ČER 2010

Jsou gladiátorky a římanky jedno a to samé?

Čím se gladiátorky liší od římanek? Jsou to různé druhy sandálů, nebo snad stejné...?

Více Více