články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Co si obléknout k oxfordkám?

WTOREK, 15 ČER. 2010, 11:45

Autor: Natalie

Sekce:Rady a tipy

Na jaře a v létě jsou velmi oblíbené polobotky inspirované pánskou módou, tzv. oxfordky. Ale k čemu se nejlépe hodí?
Vesta, trenčový kabát i elegantní kalhoty s puky a poeticky pěkné polobotky typu oxford… Těžko si jen lze představit více umělecký outfit inspirovaný pánskou módou. Ale jsou snad pouze tyto části oblečení těmi jedinými, co se k botám, které svým vzhledem připomínají pánské boty, hodí?

Zaprvé - výběr

Základem při výběru oxfordek je výběr takových bot, které se budou hodit k aktuálnímu obsahu šatníku. Boty si přece nekupujeme proto, aby pak zůstávaly doma ve skříni. Pokud chcete, aby se hodily k šatům i k džínám, vyberte si avantgardní kousek - atypickou fazónu nebo odvážnější barvu.

Pantofle Bronx
Pantofle Bronx
black
2004 CZK
Pantofle Bronx
Pantofle Bronx
black lizzard
2004 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
petrol - suede
1616 CZK

Polobotky v tmavých barvách (černé a hnědé) bývají pro letní dny příliš smutné, ale velice vhodné jsou pak např. při formálnějších setkání, do práce a dokonce i na rande.

Polobotky DOTS
Polobotky DOTS
black
1616 CZK
Polobotky DOTS
Polobotky DOTS
black
1616 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
bronzový
1559 CZK
Při hledání něčeho optimističtějšího a určeného především k nošení ve dne vybírejte boty v šedé, bílé a světlé barvě. Právě takové jsou jako dělané na prázdninovou atmosféru.

Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
white
1616 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
jeans
1616 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
brich
1616 CZK

Co si k nim obléknout?

Vezmeme-li v úvahu, že již delší dobu vévodí módě pohodlí a oblečení inspirující se pánskou módou, pak jsou pro trh s botami oxfordky ideálním řešením odpovídající duchu doby.

Skvěle se hodí jako obuv do práce, ideální jsou dokonce i pro nošení do firem s nejdrsnějším dress codem. Fenomenálně se také hodí ke kostýmům a stejně tak ke svetříkům (především pak k „véčkovému“ výstřihu), kalhotám s kratšími nohavicemi a džínám.

Pěkně vypadají také k sukním, především pak doporučujeme sukně dlouhé pod kolena. K tomu košili, široký pásek a náhrdelník a tato kombinace pak skvěle podtrhne ženský půvab.

Ve skutečnosti je nápadů na kombinování oblečení s oxfordkami mnoho. A co byste si k nim oblékli vy? Podělte se o to s námi v diskuzi na našem fóru na Facebooku.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více