články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Jaké oblečení se hodí ke gladiátorkám?

SOBOTA, 03 DUB. 2010, 08:00

Autor: Natalie

Sekce:Rady a tipy

Jsou skutečně jedny z nejmodernějších sandálů natolik univerzální? K čemu vypadají nejlépe?
Hlavním důvodem, proč píšeme o sandálech nošených dříve gladiátory, je skutečnost, že skvěle vypadají téměř se vším: od minišatů až k šortkám a dlouhým kalhotám.

V závislosti na stylu mohou být "slušňácké", svobodné, sexy nebo elegantní. Níže představujeme několik inspirativních outfitů s těmito botami, které vytvořil náš stylista.

Šaty

Gladiátorky skvěle vypadají v kombinaci se šatami. Existují dva podstatné ukazatele, kterými je třeba se při sestavování outfitu řídit...
Glamour & Stripes Set
Glamour & Stripes Set

40 CZK

Zaprvé, pokud si vybíráte šaty s charizmatickým vzorem poutající pozornost, snažte se vybrat sandály, které jim nebudou konkurovat. Nejlépe zvolte v takové barvě, která dominuje ve vzoru modelu.

Pokud si na sebe oblékáte skromnější šaty se vzorem méně poutající pozornost nebo šaty jedné neutrální barvy, vezměte si k nim sandály v elektrizující barvě nebo fazóně (buď jedno nebo druhé). Takový outfit bude vypadat úžasně!
Sexy Shine Set
Sexy Shine Set

40 CZK

Kalhoty

Kalhoty jsou pro gladiátorky téměř vysněným partnerem. Sandály na nízkém podpatku vždy vzbudí dojem větší svobody. Pokud plánujete vzbudit avantgardní efekt - lehce si konec nohavic ohněte nebo si oblečte kalhoty se 7/8 nohavicemi.
Shiny & Sexy Set
Shiny & Sexy Set

40 CZK

Budete-li se chystat na "akci", rozhodně si obujte gladiátorky na podpatku.
Smělost spojování Set
Smělost spojování Set

40 CZK

Pozor! Pokud chcete vypadat skutečně (a máme na mysli skutečněěěěěě) vysoká, zkombinujte černé kalhoty nebo džíny s černými gladiátorkami na jehlových podpatcích.
Light Hit of Rock Set
Light Hit of Rock Set

35 CZK

Kraťasy a sukně

Sukně s gladiátorkami vypadají méně formálně, pokud jsou na nízkém podpatku. Elegantněji pak s těmi na jehlových podpatcích. Větší problém se pak objevuje v kombinaci s kraťasami...

Gladiátorky lze většinou nosit ke všem druhům šortek, ke všem barvám i k nejrůznějším střihům. Pamutejte ale, že při výběru sexy krátkých kraťasů a svůdných jehlových sandálů by vršek outfitu měl pro zachování rovnováhy působit méně svádivě.

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více