články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Co nového chystá Bronx na nejbližší sezónu? (část I)

WTOREK, 20 ČER. 2010, 00:01

Autor: Natalie

Sekce:Hity

Již v brzké době se do prodeje dostanou nové modely bot značky Bronx z kolekce pro podzim a zimu 2010/2011 - podívejte se na nabídku...
Očekává se zajímavý podzim 2010. Bronx představuje novou tvář obuvi pro ženy - v této sezóně sázíme na pohodlí.

Ve své podzimní kolekci se výrobce odvolává na jeden z nejdůležitějších trendů podledních měsíců - módu "na kluka". Dámské botydělané v pánskémstylu jsou vyrobené s důkladnou péčí o detaily a okouzlují svou kvalitou a nekompromisním vzhledem.

Máme se snad při hledání ideální obuvi na sněžnou a mrazivou zimu vzdát fascinujících fazónů? Odpověď Bronx zní "ne".Pohodlně neznamená "nežensky". V nové kolekci najdeme bohatý výběr pěkných a pohodlných kozaček, které naše chodidla ochrání před zimou i sněhem a navíc nám zaručí stylisticky atraktivní vzhled, protože nám dávají široké pole pro kombinování fantastických outfitů.

'Different looks, same feet' - moto Bronxu nejlépe charakterizuje všestrannost obuvi této značky. Nové modely jsou kompilací nejoblíbenějších fazón a vysoké kvality. Tato kombinace tak umožní se dlouho radovat z nových kozaček a měnit jejich "charakter" pomocí oblečení , na které máme zrovna náladu.


Již brzy v Botyk.cz

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více

naposledy čtené

NEDĚLE, 31 ŘÍJ 2010

Co nového připravuje Le Coq Sportif na příští sezónu?

Hodně překvapení, nové vzory, skvělý design bot pro každodenní nošení, stejně pohodlných, jako sportovní obuv. Právě díky tomu je značka Le Coq Sportif známá už mnoho let.

Více Více

ČTVRTEK, 30 PRO 2010

Zima je krásnější díky Blink Nugget!

Opravdová třešnička na dortu zvláště pro ty, které hledají vynikající a originální střihy - máme pro Vás módní dřeváky v zimní verzi: semišové botky zateplené kožíškem.

Více Více

PÁTEK, 17 ZÁŘ 2010

Blink jako Elizabeth and James sester Olsen

Tento model už odněkud známe... Aach jo! Boty Elizabeth and James Valley sester Olsen nosí Jennifer Lopez!

Více Více