články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Drsná i žensky něžná v koních od Bronx Luke

Tagy:

SOBOTA, 31 ČER. 2010, 09:43

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Koně perfektně zapadají do westernovo-rockového stylu, který se s úspěchem vrací v tomto roce v nejdůležitějších vydáních módních časopisů.
Dámské kozačky dovedou být drsné a současně velmi ženské. Takové jsou právě koně Bronx Luke 43469.Co je dělá unikátními?

Mají odvážnou módní fazonu, kterou známe hlavně z vesternů - podwyższoną příjemně zaoblený svršek boty, mírně zvednutá špička a stylový. Okraje svršku zbobí rockové cvočky a také poutka usnadňující obouvání. dodatkowe To všechno tvoří společně unikátní efekt.

Koně skvěle vypadají s džínami, ale zároveň nic nebrání tomu, aby byly nošeny i ke vzdušným šatům ve stylu etno nebo vintage, kde vynikne jejich krása.
Wild taste of Elegance Set
Wild taste of Elegance Set

35 CZK

Botki Koně Luke jsou charaktericky odřené na špičce a na patě. Jejich vnitřek i vršek je ušitý z přírodní kůže. Svršek (nohavice) měří 17 centimetrů, obvod lýtka jei 29 centimetrů a podpatek je vysoký 4 centimetry.

Nyní jsou dostupné jen ve dvou barvách: čeném a bílém, stojí jen 255 zł po slevě z 425 zł!
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více

naposledy čtené

PONDĚLÍ, 29 LIS 2010

Trendy a exkluzivní botky Bruno Premi

Určitě budou potěšené ty, co milují vysoké a štíhlé podpatky - v naši nabídce najdete fantastické botky, které zvýrazní Vaše osobité kouzlo a styl.

Více Více

PÁTEK, 26 LIS 2010

Výprodej kožených kozačků DOTS na zimu!

Konečně napadl sníh! Máme nezvratný důkaz, že zima už je tady, bez ohledu na to, co říkají kalendáře. Co je tedy nejlepší na zimu...?

Více Více

SOBOTA, 06 LIS 2010

Snížili jsme ceny bot Bronx na podpatku

Pokud ne s plochou podešví, tak možná na vysokém podpatku? Velmi ženské, sexy a atraktivní botky Bronx za nové, nižší ceny!

Více Více