články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Co navrhuje Oui na jaro 2011?

ČTVRTEK, 29 ČER. 2010, 09:28

Autor: Natalie

Sekce:Trendy

Oblečení značky Oui nebude dostupné v Butyk.pl, ale stojí za to seznámit se s novinkami, které budou v příštím roce bojovat o pozornost zákaznic. Co bude módní podle Oui?
Ještě nepřišel podzim a již se objevují první předpovědi novinek na jaro příštího roku. Není třeba se tomu divit, protože většina práce nad novými liniemi obuvioblečení se odbývá nejméně s ročním předstihem před prodejem. Proto vám již nyní můžeme představit, co zajímavého najdeme v obchodech na začátku příštího roku.

Serii článků o jarních a letních kolekcích pro 2011, které plánujeme publikovat na našem webu, začínám značkou Oui. Milovnice nejvyšší kvality oblečení praděpodobně zkritizují tento výběr, ale Oui dohání drobné nedostatky velmi atraktivními cenami. Na jaře nás okouzlí barvami země, volnými střihy i, šaty s květinovými vzory i... ažurovými vestičkamii.

Zboží nebude dostupné na Botyk.cz, nicméně ukazuje trendy na jaro i léto 2011, které avizují výrobci během přehlídek Bread&Butter.

A na konec něco méně populárního - ažurové vestičky, které v letošním i v předchozích letech nesklidily větší úspěch. Je snad čas na změnu? Já ve skříni nemám ani jednu, ještě mě nenadchly. Teprve kombinace těchto vestiček ve spojení s dobře střiženými košilemi změnily můj názor na ně. Nevím jestli mi ten optimusmus vydrží do jara, ale dnes jsem pro. k.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více