články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Kontroverzní šaty Angeliny Jolie

ČTVRTEK, 29 ČER. 2010, 10:06

Autor: Markéta

Sekce:Hvězdy... Inspirujte se!

Angelina Jolie propaguje svůj nejnovější film Salt a snaží se proto účastnit maximálního množství premiér a tiskových konferencí. A je čím dál tím více slyšet o jejích outfitech nebo velice štíhlé postavě....
Nedávno jsme se zmiňovali o šatech, ve kterých herečka odhalila velice dlouhé a neatraktivně hubené nohy.. Shledala se s obrovskou vlnou kritiky ze strany všech módních portálů o módě a možná proto se Angelina Jolie rozhodla pro příště více schovat než ukázat.

27. července se Jolie setkala s fanoušky v hlavním městě Japonska a pro tuto příležitost si vybrala zajímavé šaty - jako by volný a vzdušný maxi dress, ale ve skutečnosti lehké šaty odkrývají vybrané přednosti jejího štíhlého těla.Tento outfit od Versaceho má velmi hluboký výstřih, který na levé straně odhaluje celou nohu, při chůzi pak dokonce obě stehna. Extravagantní zadní část šatů má odkrytá celá záda a lze tak vidět její nízko vytvořené tetování. Největší kontroverzi pak vzbuzuje skutečnost, že v určitém světle je materiál šatů jemně průsvitný.

Jak se vám líbí šaty Jolie?

V tomto modelu se tělo herečky nezdá již tak nezdravě hubené tak, jako tomu bylo minule. Odkrývá sice mnoho, ale není přitom vulgární. Obecně je model poměrně intrikující - zaujímá jednak charakterem "tu zakrývá, tu odkrývá".

Hvězda filmu Salt ale zůstává věrná svému stylu. Spoustě lidem se může zdát smutný, ponurý a temný, ale k ní se prostě hodí. Nemám v úmyslu ji tu kritizovat, řeknu to takto - ponuré šaty ideálně zvýrazňují atypickou tajemnou krásuAngeliny Jolie.

FYI - Jolie má na nohách černé platformy peep-toe Gucci.

Tunika IMPERIAL
Tunika IMPERIAL
nero
1172 CZK
Tunika IMPERIAL
Tunika IMPERIAL
nero
1108 CZK
Šaty Rinascimento
Šaty Rinascimento
Nero
1299 CZK
Polobotky BP Zone
Polobotky BP Zone
glicine
1680 CZK
Pantofle Buffalo
Pantofle Buffalo
černý, semiš
2220 CZK
Polobotky Calvin Klein Jeans
Polobotky Calvin Klein Jeans
černý
3585 CZK
Polobotky BP Zone
Polobotky BP Zone
černý
1680 CZK
Pantofle Diba
Pantofle Diba
černý
1368 CZK
Pantofle Buffalo
Pantofle Buffalo
black
1616 CZK
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více