články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Sága Stmívání se vrací

PÁTEK, 18 ČER. 2010, 09:20

Autor: Natalie

Sekce:Hvězdy... Inspirujte se!

Nemáte pocit, že Kristen Stewart na červeném koberci vypadá starší než doopravdy je...?
Na Kristen Stewart je vidět, že ve „věcech kolem módy“ se velice snaží. Přehnané snahy jsou ale větinou strašné a většinou jsou vždy na škodu celkového efektu...

Velice se nám líbila dojemná lovestory mezi studentkou a upírem, kterou krásně zahrála Kristen Stewart v první části ságy Stmívání. To co se ale stalo s Kristen Stewart později, se nám líbí značně méně.

Stačí si vzpomenout na její modely na ceremoniálu rozdávání Oscarů a vznešené šaty Chanel Haute Couture na Met Gali... Obě černé, obě ponuré. Mladičká herečka se násilně pokouší vypilovat svoji stylistickou podobu na „starou-mladou“ femme fatale. Líbí se vám její styl?

Tentokrát na akci propagující nejnovější část ságy - Stmívání, která již další týden vtrhne do kin (u nás teprve 30. června), si Kristen vzala ponurý model od Marchesa, z kolekce na podzim 2010.

Nicméně je tu něco, co se nám vůbec nelíbí. Jde o černou barvu, kterou byla Kristen zahalena až ke konečkům prstů (černou barvu měl totiž i lak na nehtech). A černé nehty k černým šatům na vzdálenost asi jednoho metru pak vypadají jako by byly odříznuté...!

U bot ovšem neriskovala a vybrala si klasickou fazónu sandálů na platformáchs páskem kolem kotníku. A samozřejmě jak jinak než - v černé barvě. Této dívce by měl někdo připomenout, že existují i jiné barvy...

Pantofle Blink
Pantofle Blink
černý
1489 CZK
Sandály Bronx
Sandály Bronx
black
1527 CZK
Sandály Bronx
Sandály Bronx
black
1553 CZK
Sandály DOTS
Sandály DOTS
černý
1845 CZK
Sandály Bronx
Sandály Bronx
černý
1457 CZK
Sandály Bronx
Sandály Bronx
černý
1489 CZK
Asi s námi budete souhlasit, že nejsilnější oporou Kristen na červeném koberci je krasavec Taylor Lautner...?

Doporučujeme náš starší článek o nejkrásnějších podobách herečky známé díky hrdince Belle... Budeme mít snad ještě někdy příležitost, abychom na takové téma o Kirsten mohli napsat?
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více