články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Slušná Hayden Panettiere neslušných šatech

WTOREK, 15 ČER. 2010, 10:12

Autor: Natalie

Sekce:Hvězdy... Inspirujte se!

Jak se vám líbí změna "image" mladé herečky známé díky roli roztleskávačky ze seriálu Heroes?
Hayden Panettiere, tentokrát na modrém koberci CMT Country Music Awards, odhodila svůj dosavadní „slušňácký“ styl. Dívka, jejíž krása byla dosud symbolem spořádaných amerických náctiletých dívek, se rozhodla ukázat drápky.

Dříve sázela na jiné prostředky – barvila si vlasy na zrzavou, růžové šaty a obleček roztleskávaček vyměnila za blýskavé a saténové modely velkých návrhářů. Tentokrát ale vsadila na svůdný hedvábný model Emilio Pucci z kolekce na podzim a zimu 2010.

S novým účesem nevypadá již jako náctiletá, ba naopak – jako dospělá žena. Připomínáme, že Hayden bude v srpnu slavit 21. narozeniny a tedy podle věku mezi náctileté již stejně nepatří. Nelze si ale nevšimnout, že její rty budou ještě dlouho připomínat mladičký věk dívky, a to nezávisle na tom jak silnou vrstvu líčidel na ně nanese.

Model Emilia Pucciho byl původně v černé barvě, u něhož zespodu hedvábných šatů jemně vykukovaly krajky. Ty ale v zelené variantě návrháře použity vůbec nebyly.

Hayden si k šatům vzala černé saténové platformy na vysokém podpatku. Tyto boty s vyříznutou špičkou peep-toe skvěle k modelu ladí.

Už se nám skoro zdálo, že celebrity budou zcela ignorovat styl prosazovaný na módních jarních přehlídkách tohoto roku – spodní prádlo navrch, odkrývaní krajek a podprsenek (Až na výjimku wyjątkiem Rachel Bilson). Jak se vám líbí změna „image“ Hayden Panettiere? Líbí se vám móda založena na ukazování prádla a odkrývání holé kůže v kolekcích Marca Jacobsa, Miu Miu a Antonia Berardiho?

Pantofle Buffalo
Pantofle Buffalo
černý, semiš
2220 CZK
Pantofle DOTS
Pantofle DOTS
black/sapphire
1845 CZK
Pantofle Buffalo
Pantofle Buffalo
black
1616 CZK
Větší výběr bot na podpatcích se špičkou peep-toe...
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více