články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Jak se Vám líbí Katie Holmes v šatech značky Louis Vuitton?

NEDĚLE, 03 ŘÍJ. 2010, 12:05

Autor: Markéta

Sekce:Hvězdy... Inspirujte se!

Jasné, pastelové šaty ve spojení s černými punčocháčemi a lodičkami je velmi zajímavá sada, ale jestli určitě sluší Katie?
Minulý čtvrtek Katie vyrazila na kalbu / lunch Variety se zajímavým názvem Women of Power. Herečka byla oblečena v květinové šaty, černé punčocháče a černé boty na jehlách (s ostrou špičkou), ale v této sadě nevypadala příliš vážně. Černé prvky kolem krku harmonizovaly s černým páskem a dalšími prvky ve stejné barvě, něco tam ale neslušilo.

Ačkoli tato sada je opravdu skvělá, vkusná a vhodná pro setkání s kamarádkami - herečkami, tak sama Katie v ní nevypadala příliš příznivě. Trošku tak, jako dospělá žena s duší malé holčíčky, která se nemůže smířit s dospíváním.

Podle mě se Katie snažila potlačit svou ženskost a velmi půvabnou postavu, protože chtěla vypadat jako dospívající holka. Něco, co sluší třeba Miley Cyrus nemusí vypadat příznivě na osobě, které je více než 30 let.

Naštěstí teď můžu spojovat dobu dospívání s vlastními úspěchy a stylistickými chybami, a také s větším sklonem k riziku. Díky tomu se nyní cítím pevněji, když se rozhoduji, co si obléct.
Sandály Bronx
Sandály Bronx
black
1807 CZK
Pantofle Blink
Pantofle Blink
black - patent
1172 CZK
Pantofle DOTS
Pantofle DOTS
black
1908 CZK
Pantofle Bronx
Pantofle Bronx
black
2188 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
černý, semiš
1654 CZK
Pantofle Bronx
Pantofle Bronx
black
2061 CZK
Red & the City Set
Red & the City Set
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více