články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Košile DOTS ve stylu košili Heidi Klum

PÁTEK, 14 LED. 2011, 16:37

Autor: Markéta

Sekce:Hvězdy... Inspirujte se!

Je zajímavé, zda existuje nějaká žena, která neobdivuje Heidi Klum? Úspěchy této modelky (také ty stylistické) jsou vzorem k následování.
Heidi se může pochlubit nejen fantastickou kariérou, ale také skvělou rodinou a nádherným oblečením. Dodejme ještě - vypadá opravdu krásně, má skvělé télo, a hned po porodu dcery se vrátila na přehlídková mola. Prezentovala spodní prádlo Victoria's Secret!

Vraťme se však k oblečení. Heidi Klum se naposledy objevila v vynikajícím oblečení: tyrkysových botičkách na jehle Christian Louboutin, úzkých džínových kalhotách a krásné košili s velkým výstřihem a efektním žabotem.
Více fotek Heidui Klum v tomto oblečení z 2011 Winter TCA Tour najdete tady.

Zbožňuji její styl. Vy také? Pokud hledáte košili ve stejném stylu, vřele doporučuji velmi podobný tip od značky DOTS. Potvrzují, že košile DOTS je velmi pohodlná a elegantní. Nyní je dostupná ve třech barvách. Jednou z barev jsme prezentovali na přehlídkovém molu v Botyk.cz:

Košile DOTS
Košile DOTS
black
1090 CZK
Košile DOTS
Košile DOTS
grey
1090 CZK
Košile DOTS
Košile DOTS
peach
1090 CZK
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více