články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Jaké boty se hodí k džínám?

SOBOTA, 12 ÚNO. 2011, 11:56

Autor: Zuzana

Sekce:Rady a tipy

Denim odehrá velmi důležitou roli v kolekcích na jaro a léto 2011. Jaké nové tipy na boty k džínám pro nás připravili producenti?
Zdá se, že se každé boty hodí k džínám. Ale přesný výběr záleží samozřejmě na příležitosti a na druhu džínů, proto nemůžeme jednoznačně říct, co se k džínám hodí nejlépe.

Víme však, že v sezóně jaro/léto 2011 nás producenti překvapí širšími nohavicemi kalhot, in budou také džínové šortky a šaty. Proto pokud jste, stejně jako já, milovníci denimu, tak rok 2011 bude právě pro vás!

Naši dodavatelé nás překvapili několika úplně novými tipy na casualové boty, které se hodí k džínám. Nechci psát o tom, co se k džínám hodí obecně, ale o tom, co bude módní v nadchazející sezóně. Co se změnilo nebo co se objevilo nového. Chtěla bych vám doporučit několik opravdu zajímavých "džínových" tipů na jaro a léto 2011.

Boty s chlupatým efektem

Nesporný hit této sezóny. V naší nabídce jsou už dostupné šílené modely signované značkou FLY London a asi nejelegantnější z možných od Bronx-a.

Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
zebra-black-white
1990 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
giraffe-black-white
1990 CZK
Polobotky Bronx
Polobotky Bronx
leopard-natural-black
1990 CZK
Polobotky FLY London
Polobotky FLY London
black-zebra
2590 CZK
Polobotky FLY London
Polobotky FLY London
black-cow
2590 CZK


Nevysoký podpatek

V nové sezoně potěšené budou ty, co milují nevysoké podpatky. Po zimní sezoně, ve které vládly platformy, si naše nohy zasloužily odpočinek.

Kromě nevysokých podpatků se objeví hodně moderních a neobyčejných tipů na tento podpatek. Příkladem je samozřejmě FLY London.

Zúžená špička

V zimě nosíme nejčastěji kalhoty s úzkými nohavicemi, které lze snadno zasunout do obuvi. V létě producenti prodávají více džínů s širšími nohavicemi. K takovým džínám se hodí boty se zúženou špičkou, ve kterých se chodidlo pod nohavici neztratí.

Ažurové vzory

S velmi zajímavým nápadem přišli producenti značky Bronx. Zkombinovali oxfordky, které se těší velké popularitě, s podešví ze skupiny "gang", která dobyla Evropu na podzim minulého roku. Tímto způsobem vytvořili letní a moderní ažurové polobotky Bronx Gang 43585.

Nejen kůže a semiš

Nové kolekce jsou hledáním nových materiálů a netradičního řešení. Proto tak často v nich pozorujeme úplně nové nápady. V tomto roce vládnou sláměné motivy (Blink) a neobyčejné ozdoby, například z platna a korálků (Unisa).
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více