články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Baleríny z hadí kůže

ČTVRTEK, 24 BŘE. 2011, 17:06

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

V den premiéry jsme prodali 15 procent našich zásob!
Opravdu stojí za to sledovat newslettery Botyk.cz o novinkách v našem obchodě. Docela nedávno jsme rozeslali jeden o nových botách Buffalo a hodně osob si rozhodlo ulovit baleríny Buffalo Nicolet z hadí kůže. Velikosti 36 a 41 zmizely okamžitě. Mizí také baleríny ve velikosti 39... A ještě se dokonce neobjevila galerie tohoto modelu v našem obchodě!

Samozřejmě boty nejsou vyrobeny z hadí kůže, ale z přírodní kůže stylizované do hadí. Kromě toho jsou lakované, což dává opravdu fantastický efekt. Na nohách vypadají naprosto skvěle, dají se dokonale kombinovat s džíny a casualovým stylem. Obout si je můžete také k šatům.

Buffalo Nicolet jsou výrazným kouskem oblečení, který na vás určitě strhne pozornost. Vřele doporučuji! Stojí jen 1250 kč.

Na stránce producenta jsem našla jejich novější variantu - v tmavě hnědé barvě, materiál je také stylizovaný do hadí kůže. Botičky jsou úžasné, podívejte se samy.

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více