články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

5 párů bot na dovolenou

STŘEDA, 20 ČER. 2011, 16:12

Autor: Zuzana

Sekce:Rady a tipy

Níže naleznete seznam bot, které potřebujete pro letní dovolenou.
Dovolená znamená balení. Je to především ženská doména. Nejtěžším úkolem je asi omezení počtu bot. Tady si nemůžeme dovolit ústupky jako v případě halenky nebo šortek, které zabírají mnohem méně místa. Co bychom si měly zabalit, abychom pro každou situaci na prázdninách měly vhodnou obuv?

Nazouváky

Nejlepší by bylo zabalit dva páry nazouváků - jedny na pláž i k bazénu, a druhé "sprchové". Pokud ale chcete omezit počet bot, vezměte aspoň jeden pár.

Tenisky anebo jiné sportovní polobotky

Jen asi na skautském táboru byste potřebovaly víc než jeden pár tenisek. Během dovolené si obujete tenisky dvakrát - na cestu do rekreačního střediska a zpět. Tenisky mohou být také užitečné, když vyrazíte na výlet na kole, nebo na procházku do přírody.

Baleríny nabo mokasíny

Dovolená není jen odpočinek na pláži, ale také dlouhé procházky ulicemi měst a prohlídky památek. Nízký podpatek bude praktičtější a pohodlnější.

Sandálky s plochou podrážkou nebo na nízkém podpatku

Sandálky budou také velmi užitečné. Pěší procházky a prohlídky památek města budou mnohem příjemnější v kožených sandálkách s otevřenou špičkou, než v uzavřených polobotkách. Jeden pár sandálek opravdu postačí, dokonce na měsíční dovolenou.

Boty na vysokém podpatku

Dovolená znamená odpočinek, a také skvělou zábavu, tj. párty, večírky, tanec až do rána atd. Nezapomeňte si s sebou vzít boty, ve kterých se budete cítit sexy. Botičky na klínku, jehlovém podpatku, lakované nebo gladiátorky. Jeden pár sexy bot je absolutní minimum.

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více