články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Vy hledáte, my doporučujeme: černé dámské kozačky

STŘEDA, 28 ZÁŘ. 2011, 22:31

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Černé dámské kozačky jsou teď nejčastěji hledanými botami v našem obchodě. Mrkněte na bestsellery.
Bestsellery v kategorii černé dámské kozačky bychom měli posuzovat z hlediska stylu. Kozačky do sněhu mají úplně jiné vlastnosti než třeba kozačky určeny ke každodennímu běžnému nošení, anebo elegantní kozačky na podpatku.

Nejpopulárnějšími kozačkami z kategorie "kozačky" jsou u nás elegantní a sexy kozačky na jehlovém podpatku. Zvláštním zájmem se těší model od italské značky Bruno Premi, známé ze skvěle propracovaných bot z kvalitní přírodní kůže.

Prodejním hitem je v našem obchodě také značka Vagabond, dostupná teprve od kolekce podzim - zima 2011/12. Oblíbeným modelem jsou boty Vagabond Gaga (na fotce níže).

Velmi přiznivý poměr kvalita/cena, a především atraktivní cenu a teplý vnitřek), mají kozačky signované holandskou značkou Blink:

Jakmile se objeví první chladné dny, kožené kozačky Bronx Platoon se určitě vrací zpět na vrchol seznamu bestsellerů. Tyto kozačky jsou do zimního počasí naprosto ideální.

Můžeme ještě doporučit italské kozačky od renomované značky Manas - jsou teplé a kvalitně propracované. Ideální na zimu ve velkém městě.

Viz všechny černé dámské kozačky v Botyk.cz
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více