články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Dámské boty CAT Caterpillar v Botyk.cz

NEDĚLE, 09 ŘÍJ. 2011, 02:23

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Boty od fantastické značky CAT Caterpillar jsou konečně dostupné v Botyk.cz! Mrkněte na nejnovější zimní kolekci 2011-12.
Značka CAT Caterpillar se těší obrovské popularitě na celém světě, především kvůli svým stavebním strojům. Kromě toho výrabí obuv odolnou proti nepříznivým klimatickým podmínkám.

Kvalitní odolná kůže, mužský design a odvážná podrážka jsou typické pro pánskou obuv. A právě pánské boty CAT Caterpillar patří v této sekci k nejpopulárnější obuvi v našem obchodě. Vznikla také varianta pro ženy! Jsem moc zvědavá, zda dámské boty CAT Caterpillar získají stejnou popularitu...

Nejlepším způsobem, abych se o tom mohla přesvědčit, je zpřístupnění zákazníkům nabídky obuvi CAT.

Značka CAT se liší od značek typu Bronx nebo Buffalo. CAT nabízí každou sezónu jen několik nových modelů, zbytek pouze modifikuje.

V Botyk.cz vám nabízíme bestsellery z kolekce na zimu 2011-12. Jsou to nejpopulárnější a nejoblíbenější modely všech prodejců a zákazníků.

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více