články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Druhé vydání soutěže Hraj o boty!

ČTVRTEK, 29 PRO. 2011, 12:16

Autor: Natalie

Sekce:Hity

Máme pro vás pozvánku do nového vydání naší jedinečné soutěže na Facebooku. Každý den můžete hrát o boty a vyhrát je!
Pravidla soutěže jsou jednoduchá: vyberte si boty svých snů a napíšte, proč právě tyto boty z Botyk.cz chcete vyhrát v naší soutěži. Každý den od podělí do pátku vybíráme výherce - autora/autorku nejkreativnější odpovědi. Každý den bude vítěz vyhlášen kolem 13:00 na wallu facebook.com/Botyk.cz

Nejste si jistí, zda je vaše odpověď dostatečně kreativní? Pozvěte své přátele, aby i oni měli šanci vyhrát boty pro sebe. Pokaždé, když se účastníte soutěže, můžete poslat pozvánku maximálně 5 přátelům ze svého seznamu přátel na Facebooku. Je-li jeden z nich po vstupu z vaší pozvánky vyhraje, vy také dostanete boty, které jste si vybrali!

Soutěž bude trvat 25 dní, od 28. prosince 2011 do 21. ledna 2012. Chceme rozdat dokonce i 50 párů bot: 25 pro autory nejkreativnějších odpovědí a 25 pro přátele, kteří je pozvali do soutěže. Přejeme pěknou zábavu!

Vyberte si boty a vyhrajte je! S Botyk.cz na facebook'u!
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více