články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Podívejte se na lookbook FLY London na jaro a léto 2012

Tagy:

ČTVRTEK, 19 LED. 2012, 14:45

Autor: Natalie

Sekce:Trendy

Jedna z nejvíc žádoucích evropských značek kožených bot právě představila světu svůj nejnovější lookbook. Je nádherný, jako vždy!
Přemýšleli jste někdy nad tím, co se vlastně skrývá pod slovem "kreativní"? V mnoha firmách jsou pod tímto jménem tvořeny pracovní místa. Vznikly také firmy "kreativní agentury". Čím se přesně zabývají?

Jestliže budeme kreativní osoby považovat za takové, které dostávají mzdu za to, že myslí, tak značka FLY London by měla dostat nějaké ocenění za to, že ji vůbec někdo vymyslel. Dostat dobrý nápad je jedna věc, ale způsobit pokaždé efekt "wow" je již obtížnější...

Již pátou sezonu v řadě jsme od zástupců této značky obdrželi lookbook Fly London předznamenávající novou sezonu v módě. Opět je naprosto geniální - barevný, zábavný a dokonale se hodí k blížícímu se létu. Rozhodně se na něj podívejte.

Fotografie reklamovaných bot nemusejí být vůbec nudné.
{FOTO16
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více