články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Nová kolekce Gioseppo

Tagy:

PONDĚLÍ, 23 DUB. 2012, 14:30

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Počasí to ještě nepotvrdilo, ale léto je hned za rohem. Na novou horkou kolekci nazouváků a sandálek na léto již nemusíte čekat!
V Botyk.cz jsme obdrželi novou dodávku letních bot. Nazouváky, sandálky a polobotky z kůže a speciální gumové smíšeniny značky Gioseppo, doplnily naše zásoby novými nápady na barevné léto. Existuje mezi nimi model bot, který se hodí do vašich letních cest?

Lehké žabky Gioseppo Dompin se sladkým srdíčkem v modré barvě oceánu skvěle zapadají do atmosféry procházek po pláži. Stojí jen 930 Kč.
V havajském klimatu a v každém horkém městě Středomoří budou vhodné pohodlné žabky z jemné, kvalitní kůže. Nebudou vás tlačit a nebudete mít kuří oka. Nazouváky GIOSEPPO Qardan Qardan s ozdobným květem stojí jen 1190 Kč .
Můj oblíbený model nazouváků Gioseppo – žabky s barevnou mašličkou. Vyrobené z PVC, mají elastickou podešev zvýšující komfort nošení. Je velmi snadné je udržet v čistotě a dobře drží nohy. Nazouváky GIOSEPPO Capri stojí jen 670 Kč.
Kandidátem na bestseller jsou sandálky GIOSEPPO Lenox umístěné na středně vysoké korkové platformě s dodatečnou gumovou vrstvou. Chodí se v nich jako v sandálkách na plochém podpatku. Stojí 1190 Kč.
V loňském roce byly velmi populární espadrily Gioseppo Alabama. I letos je možné si tyto boty koupit v barvě horkého písku. Stojí 1190 Kč.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více

naposledy čtené

NEDĚLE, 13 ÚNO 2011

Úžasné dřeváky Bronx jen v Botyk.cz

Nenechte si ujít nových nazouváků Bronx s nejmódnějším, dřevěným podpatkem a platformou.

Více Více

NEDĚLE, 20 BŘE 2011

Belmondo - zákulisí z focení

Prestižní německá značka odhaluje zákulísí focení nejnovější kolekci na jaro a léto 2011.

Více Více

WTOREK, 07 ZÁŘ 2010

Čí jsou tyto boty? Anebo spíše: Čí jsou tyto nohy...?

Kdo kromě Kate Backinsale nosí sexy kozačky na jehle s holínkou sahající téměř do poloviny stehna?

Více Více