články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Slunečný víkend v Botyk.cz

Tagy:

PÁTEK, 27 DUB. 2012, 00:00

Autor: Botyk.cz

Sekce:Rady a tipy

Na nadcházející víkend jsme pro Vás připravili novou fantastickou akci - Slunečný víkend v Botyk.cz. Díky ní si budete moct pořídit jarní šaty a boty se slevou dokonce 60%!
Nejvyšší čas začít grilovat! Pro tuto příležitost doporučujeme jako vždy módní oblečení a boty z letních kolekcí. O víkendu je najdete za velmi atraktivní ceny! V naší akci, kterou jsme připravili speciálně pro Vás, najdete takové výrobky, jako: bílé baleríny, barevné šaty, sandálky na klínu a mnoho jiných, se slevou dokonce 60%.

Abyste mohli tuto akci využít, stačí napsat během objednávky slevový kód SlunecnyVikend. Heslo je třeba napsat bez mezery a bez českých znaků.

Akce trvá od 27. dubna do 7. května 2012. Akce se vztahuje na více než 500 výrobků z našeho obchodů (víc než 300 výrobků je ze sekce Oblečení).

Nezaručujeme dostupnost každé barvy a každé velikosti po celou dobu trvání akce, platí pravidlo kdo dřív přijde, ten dřív bere.

Zúčastníte se akce Slunečný víkend v Botyk.cz a získejte nejmódnější šaty a boty za nejlepší cenu v sezóně! ZVEME VÁS k nákupu!
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více