články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Víkend SuperMaminky a SuperDcery v Botyk.cz!

ČTVRTEK, 10 KVĚ. 2012, 23:59

Autor: Botyk.cz

Sekce:Rady a tipy

Pro vše maminky a dcery máme výjimečnou slevou v Botyk.cz: snižujeme ceny dámského oblečení o 15%!
Udělejte si radost skvělým dárkem ke Dni matek a vyberte si šaty za cenu o 15% nižší než aktuální! Speciálně pro Tebe jsme připravili slevový kód: DenMatek2012, který snižuje ceny veškerého oblečení z nabídky Botyk.cz až o 15%.

V naší nabídce nechybějí krásné šaty, elegantní halenky a saka od renomovaných značek, např.: Desigual, Very by Vero Moda, Sinequanone, ICHI, Fever London a mnoho dalších! Více než 1700 vzorů! Určitě je z čeho vybírat. Podívej se sama.

Abyste mohli naší akci využít, stačí napsat během objednávky slevový kód do políčka se "slevovým kódem". Velikost písmen nemá vliv, kód je třeba napsat bez mezery.

Akve trvá celý víkend! Od 11. do 13. května 2012.
{FOTO1}
Pokud se sleva v objednávce nenačetla, neprodleně nás kontaktujte na mailu nebo telefonu - opravíme cenu. Sleva platí jen v případě, když uděláte objednávku ve dnech 11.-13. května.

Pozor! V případě objednávek již poslaných nebo zaplacených, slevu uplatnit nemůžeme.

Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku, od 8:00 do 16:00. Můžete nás kontaktovat: * telefonicky: 498 880 019 * přes e-mail: botyk@botyk.cz * přes skype: Botyk.cz

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více