články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Boty na klínu s námořnickými proužky

PONDĚLÍ, 14 KVĚ. 2012, 15:22

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Boty s námořnickými proužky jsou již mnoho let IN. Ale boty, kterých jenom klín je zdobený námořnickými proužky se stály symbolem léta 2012.
Opravdu skvělé boty a sandálky na klínu a s podešví zdobené namořnickými proužky najdete mezi jinými v kolekci Giuseppe Zanotti pro aktuální sezonu. Moc se nám líbí jeho bezchybný smysl pro styl, který oslňuje a inspiruje nejen nás, ale také výrobce obuvi. A proto módní boty prezentovány na módních přehlídkách jsou také dostupné pro všechny v běžných, kamenných obchodech.

Po stopách kolekci Giuseppe Zanotti (foto výše) a Charlotte Olympia (foto níže) jsme sehnali na veletrhu obuvi v Mediolanu a Düsseldorfu hodně tipů, které odpovídají této stylistice.

Ale „královna může být jen jedna” a klínek s námořnickými proužky, podle našeho názoru, dokonale přizpůsobila velmi módní „mládežnická“ značka Red Hot z horkého Portugalska. Každý rok jsme nadšeni jejich nabídkou a v letošním roce opět porazili konkurenci v cenách, kvalitě a designu odkoukaným od nejlepších návrhářů.

Viz více: kolekce RED HOT na léto 2012
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více

naposledy čtené

NEDĚLE, 26 ZÁŘ 2010

Artistické kabáty DOTS

Nevšichni jste si všimli, že střih nového kabátu DOTS poskytuje jeho majitelce různé možnosti zajímavých stylizaci.

Více Více

STŘEDA, 27 ŘÍJ 2010

Bronx Snitch, tj. způsob na kožešinu

Díky Chanel, anebo kvůli Chanel, v tomto roce je módní všechno s kožešinkou: boty, čepice, kabelky, kabáty a samozřejmě kožešiny...

Více Více

PONDĚLÍ, 23 DUB 2012

Nová kolekce Gioseppo

Počasí to ještě nepotvrdilo, ale léto je hned za rohem. Na novou horkou kolekci nazouváků a sandálek na léto již nemusíte čekat!

Více Více