články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Nové možnosti v soutěži Botyk.cz na facebook.com!

WTOREK, 15 KVĚ. 2012, 08:00

Autor: Botyk.cz

Sekce:Soutěže

V nejnovějším kole naší soutěže budete movi vyhrát boty, ale také kabelky, šaty a hodně dalších fantastických kousků! V tomto článku se dozvíte pár podrobností o novém kole soutěže Botyk.cz na facebook.com
Na žádost našich zákazníků a fanoušků na facebooku, kteří si cení oblečení a doplňky dostupné v našem sortimentu, jsme se je rozhodli zpřístupnit také účastníkům naší populární soutěže na facebooku. Dnes o půlnoci startuje nové kolo "Hrajte o boty" a s ní nová možnost - teď můžete vyhrát také šaty, kabelky, halenky a hodně jiných výrobků ze sekce "Oblečení" v našem obchodě.

Ve všech předchozích kolech soutěže jsme rozdali až 182 ceny! A rozdáme ještě víc:)

Doposud jsme oceňovali kreativitu účastníků soutěže a rozdávali jsme boty, které si vybrali sami. Ode dneška zavádíme možnost vyhrát také oblečení a kabelky.

Abyste mohli svoje vysněné oblečení nebo kabelky vyhrát, musíte:
- vybrat výrobek v soutěžní aplikaci tady
- napsat nejzajímavější odpověď na soutěžní otázku
- odeslat přihlášku

Účelem aplikace je propagace našeho vynikajícího obuvního sortimentu. Seznam cen bude obsahovat více než 90% obuvních výrobků, v aplikaci najdete soutěžní otázku "proč chcete vyhrát právě tyto boty?". Můžete odpovídat právě na tuto otázku, anebo na další "proč chcete vyhrát právě tuto věc?". Obě otázky jsou považovány za rovnocenné.

Nové kolo soutěže trvá od 15. května do 24. června 2012, tj. 40 dnů. Soutěž trvá každý den, od 0:00 do 23:59, v této době čekáme na přihlášky a následně vybíráme vítěze. Vítěz obdrží cenu, kterou si vybral sam v soutěžní aplikaci. Cenu dostane také osoba, která pozvala vítěze do hry. Vítěze vyhlašujeme každý den, od pondělí do pátku v 13:00 na wallu a v soutěžní aplikaci. V pondělí vyhlašujeme 3 vítěze - z pátku, soboty a neděle.

Vítěz a osoba, která ho pozvala do hry, obdrží po vyhlášení výsledků e-mail. Na zprávu je třeba odpovědět do 72 hod. od její obdržení. Jinak můžete ztratit šanci na obdržení fantastické ceny.

Každá soutěžní přihláška se účastní v soutěži jen jednou.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více