články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Jak nosit barvy a se nezbláznit?

PONDĚLÍ, 21 KVĚ. 2012, 12:04

Autor: Markéta

Sekce:Rady a tipy

Na jaře kvetou na polích a loukách květiny a ulicemi chodí barevně oblečení lidé. Někdy příliš barevně… Jak nosit barvy a se nezbláznit?
Všimli jste si, že se ve filmech pro děti bláznivé tetičky oblékají velmi pestře? Ony a klaunové. Od dětství se učíme, že barvy nejsou úplně normální a v normálních podmínkách by je dospělí oblékat neměli. Mě se tento přístup nelíbí, ale musíme s ním počítat.

O víkendu jsem přemýšlela nad tím, že ačkoliv mám barevné oblečení moc ráda, musím být velmi opatrná, protože bohužel je velmi snadné přehnat. Šílenec není ten, kdo nosí barevné oblečení, ale ten, kdo neví jak barvy kombinovat. A proto jsem Vám chtěla představit můj mini návod na to, jak nosit barvy a se nezbláznit.

Kombinujte křiklavé barvy s těmi neutrálními. Princip je jednoduchý: každá intenzivní barva plus neutrální barva je ta nejlepší kombinace.




Vytáhněte barvu ze vzoru. Když nosíte barevné šaty, zkuste vybrat kabelku nebo šperky, které budou v barvě převládající barvy ze vzoru.




Ukažte víc těla. Barevná minisukně nebo šortky jsou vždycky IN.




Zamilujte se do doplňků. Někdy stačí mít nějaké doplňky v neutrální barvě a už je možné zmírnit efekt nasycené barvy.




Minimalismus je výhodou. Pokud váháte, zvolte méně.


Zkuste si pohrát s různými odstíny.


Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více