články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Francouzský Týden v Botyk.cz

WTOREK, 22 KVĚ. 2012, 14:10

Autor: Botyk.cz

Sekce:Hity

Obrovský zájem o naší stylistickou cestu do slunečné Itálie nás povzbudil k tomu, abychom organizovali další cestu, tentokrát do romantické Francie!
Prázdniny znamenají čas dovolených a výletů. S radostí Vás tedy zveme na exkluzivní cestu do Francie. Využijte naší nejnovější akce - Francouzský Týden v Botyk.cz, díky které si můžete koupit oblečení od francouzských značek za zvýhodněné ceny. Tři jedinečné francouzské značky: Sinequanone, Jus d'OrangeCarling jsou kvintesencí toho, co se nyní nosí v Paříži na ulicích. Tento týden může každá naše zákazníce získat look Pařížanky za cenu o 15% nižší!

Naše akce se vztahuje na veškeré oblečení z nabídky od těchto tří francouzských značek. Stačí napsat během objednávky slevový kód: FrenchWeek, který je aktivní od pondělí 21. května do neděle 27. května 2012.

Sortiment, na který se vztahuje naše akce, obsahuje více než 300 výrobků od 3 vynikajících značek: Sinequanone, Jus d'OrangeCarling. Nezaručujeme dostupnost každého modelu v každé barvě a čísle po celou dobu trvání akce. Platí zásada "kdo dřív přijde, ten dřív bere". Sleva se neslučuje s jinými slevami/akcemi.

Buď první! Klikni a vstup!

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více

naposledy čtené

WTOREK, 12 ČER 2011

Výprodej Blink: sandálky a polobotky za velmi atraktivní ceny!

Sexy, módní a pohodlné boty Blink z nových kolekcí - konečně ve výprodeji!

Více Více

NEDĚLE, 31 ŘÍJ 2010

Reese Witherspoon a neobvyklá barevná kombinace

Každý prvek v jiné barvě, a žádný v jakýmkoli konkrétním stylu, zda se to může povést?

Více Více

SOBOTA, 11 ZÁŘ 2010

Silvestrovské boty 'Jsem v Vegas'

Ne, nezasílám pohlednici s pozdravy ze světového hlavního města hazardu, ale uvádím vynikající boty z irregularchoice.com

Více Více