články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Květinové šaty a sukně - které si vybrat a co k nim nosit?

ČTVRTEK, 26 ČER. 2012, 13:43

Sekce:Rady a tipy

Květinový trend nekončí spolu s koncem léta. Neschovávejte "květiny" na dno šatníku, budou ideální na podzimní procházky.
Šaty zdobené květinovými potisky jsou jedním z nejpopulárnějších letních trendů. Tentokrát nejen letních. Jak jsme se už stihli přesvědčit - návrháři se rozhodli pokračovat tímto směrem také v zimě, což znamená, že bychom si měli říct, jak a k čemu květinové oblečení nosit.

Vyber vhodné barvy květinových vzorů - měly by slušet tvoji pleti. Většina žen nemá s jejich výběrem žádné problémy, protože nejčastěji to jsou nejen ty barvy, ve kterých dobře vypadáme, ale také ty, ve kterých se skvěle citíme.
Šaty Sinequanone
Šaty Sinequanone
rosee, 1490 CZK
Šaty Eucalyptus
Šaty Eucalyptus
blue, 2220 CZK

Vyber vhodnou velikost vzoru - zásada je dost jednoduchá - velikost vzorů záleží na typu postavy - štíhlé holky by měly vybírat spíše malé květiny, a osoby nosící větší velikosti - větší. Šaty DOTS
Šaty DOTS
white-blue, 1320 CZK
Šaty DOTS
Šaty DOTS
pink-orange, 1320 CZK

Jaké boty budou nejvhodnější? Toto je můj oblíbený dotaz, protože naprosto miluji znění odpovědi: veškeré, v závislosti na náladě. Můžeme nosit třeba boty na podpatcích, také jehlových, které doddávají květinovým šatům romantický nádech. Vhodné budou také boty na klínu, díky kterým získá outfit na eleganci. Nezapomeňte také na baleríny, botky a kozačky.
Barevný Kolotoč Set
Barevný Kolotoč Set



Vyberte doplňky. Na rozdíl od šatů můžeme nosit doplňky po celý rok. Využijte tedy letních výprodejů a pořiďte si zajímavé náramky s květy, kabelky s květy, a dokonce tmavé brýle s květy, které v zimě budou chránit oči před jasným slunečním světlem.
Šátek Invuu
Šátek Invuu
orange, 350 CZK
Šála Invuu
Šála Invuu
red, 350 CZK
Šála Invuu
Šála Invuu
spring, 350 CZK
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více