články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Exkluzivní šněrovací botky na podzim

ČTVRTEK, 09 SRP. 2012, 11:34

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Pokud zatím nevíte, jaké boty budou tohoto podzimu IN, máme pro vás zajímavý tip. Botky od renomované italské značky Cafe Noir jsou jakoby vytvořené právě pro Tebe.
Muži často nechápou, proč my-ženy potřebujeme tolik párů bot a proč jsou pro nás tak důležité. My se naopak chceme vždy cítit sebejistě a přitažlivě. K tomu potřebujeme mezi jinými vhodné boty, které nám dodají sebevědomí.

Každá z nás má ráda pohodlné, kvalitní a dobře propracované boty. To je zvláště užitečné v práci, kde máme bezprostřední kontakt se zákazníkem nebo týmem zaměstnanců. Všem Business Woman a všem úspěšným ženám doporučujeme botky Café Noir VHB009-048.

Tyto botky byly vyrobeny v moc exkluzivním stylu, jedná se o šněrovací polobotky oxford s 2-centimetrovou platformou a 10-centimetrovým, velmi pohodlným, sloupkovým podpatkem. Vrchní část boty byla vyrobena z látky a vnitřek - z přírodní kůže. Vložka je velice měkká a šněrování umožňuje snadné přizpůsobení boty noze.

Takové botky musíte mít i Vy!
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více