články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Být jako Audrey Hepburn

WTOREK, 20 ČER. 2010, 11:00

Autor: Markéta

Sekce:Hvězdy... Inspirujte se!

Šaty z nové kolekce DOTS jsou inspirovány stylem módní ikony a její elegancí - Audrey Hepburn.
Nedovedu spočítat kolikrát jsem viděla Snídani u u Tiffanyho. Ten film miluji, ale mnohem více jsem si zamilovala styl Audrey Hepburn, která na velkém plátně vystupovala v luxusních outfitech. Co se módy týče, tak Audrey je stále nepřekonaným vzorem.

Výše jsem umístila skvělou fotografii Audrey na dámském "skutru" s košíkem. Na sobě má šaty, jejichž střih se mi velice zalíbil - přesně typické pro styl Hepburn: sukně délky pod kolena, pas zvýrazněný páskem a a pěkný lodičkový výstřih. Již dříve jsem podobné šaty hledala.

Píšu o tom právě z toho důvodu, že mi Audreyin styl připomněla nová kolekce DOTS, jejíž modely se nedávno v našem obchodě objevily. Jsou jednoduché, jemné, pěkné a velice elegantní. Tónovaný charakter těchto outfitů se hodí ke každé dámě, a to nezávisle na tom, zda si je chce vzít do práce nebo na rodinnou událost.

Naproti tomu se v minulém týdnu do prodeje dostal tento model:

Jako by moje myšlenky zůstaly doslova vyslyšeny a proměnily se v jarní nabíku této značky! Pouze rukávy jsou příliš dlouhé, ale možná je to i tak lepší, protože 3/4 délka opticky prodlužuje ramena.

Zjistit více...
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více