články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Jak nosit šaty a sukně midi?

STŘEDA, 08 SRP. 2012, 15:02

Sekce:Rady a tipy

Velmi pohodlné šaty midi na modelkách vypadají fantasticky. Pro obyčejné holky máme několik jednoduchých triků, jak toho dosáhnout…
Sukně a šaty midi, to znamená ty dosahující až do poloviny lýtek, jsou nyní v kurzu. Objevují se v nabídkách obchodů a taky je už možné je uvidět na ulicích. Ale...Bohužel tento styl není univerzální pro každý typ postavy. Nicméně existuje nespočet triků, které Vám pomohou nosit sukně a šaty midi, bez ohledu na typ či velikost Vašeho těla.

Především – vyberte si správnou délku sukně. Drobné ženy vypadají lépe v sukních, které končí pod koleny. Vysoké ženy si mohou dovolit sukně, které končí třeba 10-15 cm nad kotníkem.



Důležitý je druh sukně – jestli se necítíte se svým vzhledem spokojené (větší obvod boků), je mnohem snazší vytvořit elegantní „look“ v široké sukni, než úzké.

Vyberte si sukni

Vyberte si vhodné boty - jejich barva by neměla kontrastovat s barvou Vaší kůže. Respektivě boty v barvě, která se hodí k sukni. K úzkým sukním, které přiléhají k tělu, je mnohem lepší nosit vysoké podpatky. Optimální řešení – polobotky na kuželovitém podpatku, které měla například Audrey Hepburn ve filmě „Snídaně u Tiffanyho”.

Vyberte si boty

Klíčem k úspěchu je také správný top. Doporučuji padnoucí kosili a pasek, který zdůrazňuje pas. Ideální k sukni midi budou taky: krátký kardigan, krátká vesta a krátké bundy (například riflové), které končí nad pasem. Když si je obléknete, Vaše nohy budou vypadat delší.

Vyberte si top

Obrovským hitem této sezóny je nahé břicho. Mimo jiné časopis ELLE o tom informoval na obálce předchozího vydání. Jestli Vaše sukně midi začíná přesně v pase, tak si můžete obléct top, který končí pod žebrama. Budete IN, odhalite tělo, ale problematická část bude zakrytá.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více