články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Černé večerní lodičky s červenou podešví

Tagy:

ČTVRTEK, 23 SRP. 2012, 12:33

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Model, který musíte mít. Omrkněte nejnovější variantu bestsellerových polobotek Buffalo Diva v Botyk.cz
V Botyk.cz se v jarní kolekci renomované německé značky Buffalo objevily fenomenální lodičky Buffalo Diva. Není možné je nemilovat, stačí se podívat na tento krásný střih: asimetrickou vrchní část, nejmódnější zúženou špičku, vysoký, pevný opatek a sexy jehlový podpatek. Kromě toho model byl celé léto dostupný ve velice trendy barvách: žluté, červené, růžové a zelené. Ale asi největší výhodou lodiček je jejich komfort. Jsou kožené, velice pohodlné a skvělé vypadají na noze.

Tento model se stal velkým úspěchem, a proto se výrobce rozhodl pokračovat v produkci v další sezoně. Nyní nabízí nové varianty: černé asimetrické lodičky se štíhlou špičkou. Nové varianty byly obohaceny o červenou podešev, jako v botách Louboutin. Černé Buffalo Diva najdete v Botyk.cz ve třech variantách: z lakované, lícové a semišové kůže (všechny jsou pravé). Nyní jsou boty dostupné ve velikostech od 36 do 41. Stojí 1770 Kč.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více